Kotihoito

Kotihoito

Peterin Hoiva Oy:n kotihoitopalvelut tarjoavat ratkaisun, kun arki kotona alkaa tuntua haastavalta joko iän, sairauden tai jonkin muun syyn vuoksi. Palveluihimme kuuluu henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, terveystarkkailu ja muu kotiapu.

Kotihoitoa

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen

Palveluumme kuuluu kylvettäminen, suihkuttaminen, ihonhoito, hiusten pesu, hampaiden pesu ja proteesien puhdistus

Avustaminen päivittäisissä toiminnoissa

Tarjontaamme kuuluu pukeutumisessa avustaminen, liikkumisen tukeminen (kävelylenkit, apuvälineiden käytön opettelu) ja yöaikaan tarvittava apu

Terveystarkkailu

Voimme tehdä verenpaineen ja verensokerin seurantaa, terveysneuvontaa, lääkehoidon seurantaa ja haavahoidot tarvittaessa.

Ravitsemuksen seuranta

Ruokavalion suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, ateriapalvelut (aterioiden valmistus ja yhdessä syöminen) sekä neuvonta ja tuki ravitsemuskysymyksissä.

Kodin ylläpitotehtävät

Siivoustehtävät (imurointi, lattioiden pesu, pölyjen pyyhintä), pyykinhuolto (pyykinpesu, viikkaus ja silitys) ja roskien vieminen ja kasvien kastelu.

Lisää palveluita

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu

Tarjoamamme henkilökohtainen apu on suunniteltu tukemaan vammaisia ja muita toimintarajoitteita kokevia ihmisiä heidän päivittäisessä elämässään.

Lue lisää
Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Peterin Hoiva Oy tarjoaa ensiluokkaisia siivouspalveluita, jotka on räätälöity vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Lue lisää

Ota askel terveempään elämään - valitse Peterin Hoiva

Ota yhteyttä

Soita meille

Lähetä sähköpostia