Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito

Peterin Hoiva Oy:n kotisairaanhoito tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista ja yksilöllisesti räätälöityä hoivaa suoraan kotiin. Palvelumme on suunniteltu tukemaan asiakkaita, jotka ovat juuri kotiutuneet sairaalasta tai tarvitsevat erityistä sairaanhoidollista tukea kotonaan.

Kotisairaanhoitoa

Yleisen terveydentilan tarkkailu

Seuraamme asiakkaan terveydentilaa ja huomioivat mahdolliset muutokset, joihin voidaan tarvittaessa reagoida nopeasti.

Verenpaineen ja verensokerin mittaukset

Säännölliset mittaukset ovat oleellisia monien sairauksien hallinnassa, ja me huolehdimme, että ne toteutuvat luotettavasti ja ajallaan.

Näytteiden otot

Tarjoamme monipuoliset näytteenotto-palvelut kotioloissa, mukaan lukien veri-, PLV-, ja ulostenäytteet, mahdollistaen kattavat terveystarkastukset mukavasti kotona.

Lääkkeiden hallinta

Huolehdimme lääkkeiden oikea-aikaisesta annostelusta ja muistutamme asiakkaita lääkkeiden oton tärkeydestä, varmistaen näin lääkehoidon onnistumisen.

Haavahoidot ja korvahuuhtelut

Tarjoamme perusteelliset haavahoidot ja korvahuuhtelut, auttaen asiakkaita toipumaan nopeammin ja paremmin.

Lisää palveluita

Kotihoito

Kotihoito

Tarjoamme kotihoitopalvelua, joka auttaa asiakkaitamme säilyttämään itsenäisyytensä ja elämänlaatunsa turvallisesti omassa kodissaan.

Lue lisää
Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu

Tarjoamamme henkilökohtainen apu on suunniteltu tukemaan vammaisia ja muita toimintarajoitteita kokevia ihmisiä heidän päivittäisessä elämässään.

Lue lisää

Ota askel terveempään elämään - valitse Peterin Hoiva

Ota yhteyttä

Soita meille

Lähetä sähköpostia